Dejo Eventing

VI KOMBINERE VIDEN & PASSION

Der findes i dag en lang række af forskellige discipliner i ridesporten – alle med hver deres specifikke behov, for at kunne yde og præstere på topplan. Her er det AVEVEs fineste opgave at kunne levere en erfaringsbaseret rådgivning der netop kan sikre udviklingen af morgendagens talenter.

Derfor har AVEVE med stor succes indgået et samarbejde med Vicky Mathiesen, med det formål at kunne kombinere viden og passion.

Vicky Mathiesen er en meget ambitiøs og alsidig rytter, der har gjort sig godt i en lang række af discipliner. Hun har nemlig heste i stalden med talent indenfor både dressur, spring og military. Dette ser vi hos AVEVE som en kæmpe styrke i vores samarbejde med Vicky. Hos Vicky er der lagt stor fokus på de individuelle hestes alsidighed samt behov, hvor den rette foderkombination er vigtig for at sikre succesfulde heste.

Vicky startede sin militarykarriere på hesten Dejo i 2009, hvor hun i 2014 stod med en kvalifikation til verdensmesterskaberne. Forud for disse toppræstationer ligger adskillelige andre topplaceringer, såsom sølv til DM for hold i 2009, bronze ved Individuelt Senior DM i 2011 samt guld ved Nordisk Mesterskab i 2012.

En anden vigtig kvalitet i AVEVEs samarbejde med Vicky er, at hun ikke går så meget op i, om hun rider dressur, spring eller military. Det kommer nemlig helt an på hvilken hest det er hun sidder på. Som hun selv siger det:

‘’Det skal være sjovt for alle at skulle ud at ride, så derfor dyrker vi den disciplin som hesten har talent for. Så længe at træningen er sjov, lærerig og med fremskridt, er det for mig ligegyldigt hvilken disciplin vi bevæger os indenfor.’’

Sammen med Vicky kan vi netop sikrer jer den rette rådgivning, uanset hvilken type hest eller disciplin i bevæger jer i.

Du kan se mere om Vicky og hendes fantastiske heste på facebook