Little Lake Ranch

Professionelle reining ryttere og opstaldningssted

Little Lake Ranch har hovedsageligt Quarterheste opstaldet, (men der er også DV og blandende heste racer imellem).
Vi avler og sælger Quarter heste -en hesterace der skal fodres med omhug, fordi de skal være hurtige, atletiske og afslappede på én og samme tid, en tænd/sluk knap er meget vigtigt, og her er fodret essentielt betydning, da hesten ikke må gå muskelkold eller være overtændt.

Vi afholder shows 2-4 gange om året og har afholdt Danmarksmesterskaberne i reining, og Danish Futurity i reining i 2022 og skal igen her i 2024 (lige år), vi holder Danish Derby i reining i ulige år. Derudover afholder vi 1-3 mindre westernstævner med forskellige discipliner hvert år.

Man er velkommen til at følge vores facebook ”Little Lake Ranch”, her kan du se de forskellige aktiviteter, hvis du har lyst til at besøge os, og se hvad westernridning er.

Vores pensionærer er også rigtig glade for vores fodervalg, fordi alle hestene spiser op, er pæne i pelsen, og så har vi ikke problemer med kolik.
Når man har opstaldning af andres heste, er det et ansvar vi taget meget alvorligt,- og foruden dygtige dyrlæger og smed, er den faglige rådgivning vi har til rådighed fra AVEVE en vigtig relevant samarbejdes partner.

Vi er meget glade for at være ambassadører for et foderprodukt, som vi kan stå 100 % procent inde for. Vi startede med AVEVE i 2015, og har brugt det siden. AVEVE har løst problemer som: for tynde heste, nervøse heste, heste med for lidt tyggetid, ja faktisk alt – og er der noget man gerne vil have mere foderrådgivning omkring, har vi dygtige foder konsulenter med i "handlen".

Vores yndlingsprodukter er Recup Mash og Balance Mix, derudover fodrer vi med Sport Cup, Linex Plus, Breed Mix og Grow Mix
.
Nicoline Andersen Lau har, trods hendes unge alder, allerede en bred ridekarriere med flere sejre i spring -på både pony og hest. Nu helliger Nicoline sig reining, som er en ridedisciplin indenfor western. Nicoline blev i 2021 Europamester i Youht i Reining, og har siden taget flere sejre, nu som voksen rytter. Hun er i 2022 og 2023 blev Open Danmarksmester på Magentic Master

Annette Andersen har deltaget i World Equsitian Games (WEG) i 2010 og 2014 (Reining), samt været på det danske landshold flere gange… Det er også blevet til flere sejre i ind og udland. Annette er en af de mest vindende danske reiningryttere målt i pengepræmier.

Annette er desuden formand for den danske reiningforening NRHA.DK.
Annette er altid frisk på en snak om Aveve, og hvordan vi bruger produkterne, og/ eller om Reining Sporten. I er også velkomne til at kigge forbi, når Little Lake Ranch afholder Western shows (fri entré). Find vores facebook side Little Lake Ranch, eller lær mere om Reining på Nrha.dk