Stald Maskedal

PASSION FOR AVL AF RIDEHESTE

Ved den smukke Mossø vest for Skanderborg ligger Stutteri Maskedal. Stutteriet ejes og drives af parret Per og Helle, og deres passion er avl af Dansk Varmblod. Helle og Per har haft succes med avl af både dressur- og springheste og deres mål er klart, de vil avle heste af god kvalitet med stor gang- og springformåen, kapacitet samt temperament til både professionelle og amatører.

Per har mange års erfaring indenfor avl og har haft flere heste i træning indenfor kåringer i Dansk Varmblod. Heriblandt kan nævnes årets springbetonet hoppeføl Chassé (født 2008). Som 2 års blev hun årets springbetonet hoppe, og som 3 års blev kåret med sølvmedalje. Årets dressurbetonet 2-års hoppe Gørklintgårds Gaya i 2009. ERDH hoppen Højbos Payback, som blev kåret med bronce medalje.

Helle har redet det meste af livet. Hendes forældre byggede Hylke Ridecenter op, indtil de solgte det i 1998. Her underviste hun bla og brugt de fleste weekenderne på at tage til stævner rundt om i landet. Hun har bla været rytter hos Neergaard Horses. I 2018 blev hun sammen med Maskedals Talina udtaget til bruttotruppen til UVM.

I 2018 opnåede Helle og Per som avlere noget af det mest ultimative, at få en hjemmeavlet hingst udtaget til hingstekåring i Herning 2019. Hingsten Maskedal A Kind Of Magic blev her solgt på auktion og går en fremtid i møde som ridehest.

Helle og Per fodrede med AVEVE allerede inden vi indgik et tættere samarbejde og fortæller her om deres valg:

"Vi fodrer alle vores heste med AVEVE.
Vores avlshopper får Breed Mix, så vi er sikker på at både hoppe og føl får de rigtige næringsstoffer.
Vores unge- og rideheste bliver fodret med Sports Cup og Condition Mix samt Re-cup Mash efter træning.
Efter vi er skiftet til AVEVE har vores heste aldrig set bedre ud. De er i godt humør, ser godt ud og er helt blanke i pelsen.
Vi kan kun give vores varmeste og bedste anbefalinger"

Vi er hos AVEVE meget glade for at have sådan et par passionrede og dygtige avlere med i vores team.

LÆS MERE om Stald Maskedal på www.stald-maskedal.com, eller på facebooksiden "Stald Maskedal".