Filippa Christer

VI STØTTER OP OM TALENTUDVIKLING

Da det er AVEVEs store interesse at sikre morgendagens stjerner, er vi stolte af at kunne præsentere Filippa Christer Andersen, som én af vores samarbejdspartnere i målet om at udvikle talenter i alle aldre.

Filippa er en meget ambitiøs og talentfuld springrytter og i 2015 fik hun den 6 år gamle Mr. Bonfire, som hun overtog fra en rideskole hvor han var begyndt at kede sig som elevpony. I dag er de godt i gang med MB-klasser til distriktsstævner - men ambitionerne er højere - Filippa håber nemlig at kunne ride Mr. Bonfire til DM. Også en anden kat. 3 pony er at finde i stalden. Det er Aggerholms La Fayette.
Filippa bl.a. følgende flotte resultater med hendes to kat. 3 ponyer:

  • Utallige placeringer på C- og B-plan
  • Finaledeltager i Nord-vest Box Cup med højeste givne stilkarakter
  • Vinder af distriktsmesterskab
  • Placeringer til Baltic Cup
  • Opnået A-rytter status

I september 2016 fik Filippa sin tredje pony Tarzan. Han er hendes første kategori 1 pony og har sejre i MA* og MA** med tidligere rytter.

Foruden Filippas flotte resultater, er vi enormt imponeret af hendes ydmyghed omkring hendes talent og arbejde med ponyerne. Hun er en meget mild pige, der altid stråler af liv og glæde.
Ønsker man at møde Filippa, er hun stort set altid at finde i stalden på Brande Sportsrideklub, hvor hendes tre ponyer står opstaldet. Til dagligt ledes og drives rideskolen af Filippas far, Kim Andersen der ligeledes har dedikeret sin store interesse til heste og ridning.

Her er altså tale om en rytter med nogle fantastiske ponyer i en rivende udvikling, hvor den unge rytter uden tvivl har baglandet og forudsætningerne i orden, for at kunne nå helt til tops. Derfor er vi hos AVEVE stolte af at kunne repræsentere Filippa og hendes ponyer, og dermed have muligheden for at kunne følge deres udvikling – forhåbentlig til DM og måske endda endnu længere.


Du har mulighed for at følge Filippa mod DM på instagram og hendes facebook